Μαξιλαράκι Αυχένα Αυτοκινήτου Από Δερματίνη Μπεζ Otom NPW-104 Τα πολύωρα ταξίδια εκτός από απολαυστικά είναι και κουραστικά, ειδικά αν έχετε πρόβλημα στην μέση, τον αυχένα κτλ. Με τα ειδικά μαξιλαράκια αυτοκινήτου OTOM που σας προσφέρουμε θα κάνετε ποιο άνετα τα ταξίδια σας χωρίς πόνο στην μέση και τον αυχένα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στην καρέκλα του γραφείου σας ή την πολυθρόνα στο σπίτι. Μαλακό μαξιλάρι, άνετο και πρακτικό κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων ή μακρινών ταξιδιών. Έχει ιμάντα πρόσδεσης στο πίσω μέρος, για καλύτερη εφαρμογή, ώστε να μη πέφτει ή φεύγει από τη θέση του. Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και αφαιρείτε όταν χρειαστεί να το πλύνετε. Διορθώνει την στάση του σώματος. Διαστάσεις: 37x23x5cm Η κατασκευή του μαξιλαριού αυχένα OTOM αποσκοπεί ειδικά στο να προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή όταν πέσετε σε κίνηση. Το μαξιλάρι αυτοκινήτου βοηθάει το κεφάλι να στέκεται στη σωστή θέση, παρέχοντάς του στήριξη. Η χρήση τους θα σας επιτρέψει να αποφύγετε  δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τη μυϊκή ακαμψία στο αυχενικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης και την κακή κυκλοφορία του αίματος. Παράλληλα, σας προσφέρουν και προστασία, καθώς δεν επιτρέπουν στο κεφάλι σας να κινηθεί προς τα πίσω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος. ">

Μαξιλαράκι Αυχένα Αυτοκινήτου Από Δερματίνη Μπεζ Otom NPW-104 1 Τεμάχιο

16.5 €

Κατηγορία:
  • Αυτοκίνητα
  • Αξεσουάρ
  • Διάφορα αξεσουάρ
Λέξεις κλειδιά: Εσωτερικό Αυτοκινήτου Καλύμματα / Πλατ/σματα / Ψάθες

Περιγραφή:

Μαξιλαράκι Αυχένα Αυτοκινήτου Από Δερματίνη Μπεζ Otom NPW-104

Τα πολύωρα ταξίδια εκτός από απολαυστικά είναι και κουραστικά, ειδικά αν έχετε πρόβλημα στην μέση, τον αυχένα κτλ. Με τα ειδικά μαξιλαράκια αυτοκινήτου OTOM που σας προσφέρουμε θα κάνετε ποιο άνετα τα ταξίδια σας χωρίς πόνο στην μέση και τον αυχένα. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και στην καρέκλα του γραφείου σας ή την πολυθρόνα στο σπίτι.
Μαλακό μαξιλάρι, άνετο και πρακτικό κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων ή μακρινών ταξιδιών.
Έχει ιμάντα πρόσδεσης στο πίσω μέρος, για καλύτερη εφαρμογή, ώστε να μη πέφτει ή φεύγει από τη θέση του. Το κάλυμμα έχει φερμουάρ και αφαιρείτε όταν χρειαστεί να το πλύνετε.
Διορθώνει την στάση του σώματος.

Διαστάσεις: 37x23x5cm

Η κατασκευή του μαξιλαριού αυχένα OTOM αποσκοπεί ειδικά στο να προσφέρουν άνεση κατά τη διάρκεια ταξιδιών ή όταν πέσετε σε κίνηση. Το μαξιλάρι αυτοκινήτου βοηθάει το κεφάλι να στέκεται στη σωστή θέση, παρέχοντάς του στήριξη. Η χρήση τους θα σας επιτρέψει να αποφύγετε  δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τη μυϊκή ακαμψία στο αυχενικό τμήμα της σπονδυλικής στήλης και την κακή κυκλοφορία του αίματος. Παράλληλα, σας προσφέρουν και προστασία, καθώς δεν επιτρέπουν στο κεφάλι σας να κινηθεί προς τα πίσω σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.

scroll up